‘Riverdale’ krijgt zeker nog een zevende seizoen

Geweldig nieuws voor fans van Riverdale. De reeks, die bij ons te zien is op Netflix, krijgt namelijk al zeker nog een zevende seizoen. Op dit moment loopt de tweede helft van het zesde seizoen van Riverdale. Elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering op Netflix.

The CW, de Amerikaanse zender waarop Riverdale te zien is, heeft bevestigd dat de populaire reeks een zevende seizoen krijgt.

Riverdale

Riverdale krijgt na het zesde seizoen, dat nu aan het lopen is, al zeker nog een zevende seizoen. Na een pauze van vier maanden kan je sinds gisteren kijken naar de tweede helft van het zesde seizoen van de reeks en dat zal dus nog niet het laatste zijn.

De afgelopen jaren verscheen er elk jaar een nieuw seizoen van de reeks in oktober. Maar door de uitbraak van het coronavirus liepen de opnames van het zesde seizoen heel wat vertraging op. Daardoor was er uiteindelijk twee jaar tussen het vierde en het vijfde seizoen. Ondertussen kunnen de opnames weer gewoon plaatsvinden, waardoor de kans dus bestaat dat het zevende seizoen al dit najaar zal verschijnen.

Het is voorlopig nog niet geweten of het zevende seizoen het laatste wordt van de reeks.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het zesde seizoen van Riverdale:

Elke maandag verschijnt een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix. Op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...