Rob Kardashian vindt de seks met Blac Chyna blijkbaar zo goed, dat hij er wees voor zou worden

Rob Kardashian vindt de seks met Blac Chyna blijkbaar zo goed, dat hij er wees voor zou worden

Wat doe je toch allemaal, Rob Kardashian? Het broertje van Kim, Kourtney en Khloé is niet – maar dan ook echt NIET – goed bezig als het op familie aankomt. Zijn relatie met model Blac Chyna is sowieso al een enorme klap in het gezicht van de zusjes Kardashian, maar Rob gaat nog een stapje verder. In een foto op Instagram laat hij nu weten dat hij nog liever wees zou worden dan Chyna opgeven. Ai ai ai, Rob … 

Robert Kardashian en Blac Chyna zijn serieus aan het daten en da’s niet echt de volle goesting van de rest van de familie. Chyna is niet echt een geliefd persoon in de Kardashian-clan. Het 27-jarige model heeft nog een tijdje gedatet met Tyga, waar Kylie Jenner een knipperlichtrelatie mee heeft. De twee hebben zelfs een kind samen. Bovendien is Chyna de beste vriendin van Amber Rose, de aartsrivale van Kim Kardashian, omdat Rose heeft gedatet met Kanye West voor die trouwde met Kim en de twee clashen regelmatig.

Dat de Kardashians Chyna niet graag aan de zijde van broertje Rob zien, is dus geen verrassing. Maar dat kan hem duidelijk geen f*ck schelen, want hij post regelmatig vrolijke foto’s van zijn grote liefde. Er zijn zelfs geruchten dat broertje Kardashian Chyna ten huwelijk heeft gevraagd.

Op deze Instagram-foto zie je zelfs een immense diamant rond haar vinger …

Robert Kardashian gaat nu zelfs nog een stapje verder. Hij postte gisteren een foto op z’n Instagram:

De post is waarschijnlijk als mopje bedoeld, maar het komt ongetwijfeld aan als een klap in het gezicht van zijn zusjes. Zeker voor Khloé kan dit wel eens keihard aankomen. Zij heeft haar broer tenslotte jaren onderdak geboden toen hij het moeilijk had en heeft hem voortdurend verdedigd tegen de anderen.

Nee echt Rob, het is genoeg geweest

Echt …

Gesponsorde artikelen