Robbie Williams verdeelt de fans met deze vreselijke tattoo (of is het toch typisch Robbie?)

Robbie Williams verdeelt de fans met deze vreselijke tattoo (of is het toch typisch Robbie?)

Dat Robbie Williams nogal exuberante ideeën kan hebben, en al een reeks tatoeages heeft, dat weten zijn fans wel. Maar het muziekicoon zette een foto op Instagram die fans doet denken dat de zanger nu toch over de lijn gegaan is. Een tattoo van jezelf op je borst? Serieus?

Robbie Williams is waarschijnlijk even bekend om zijn muziek als om zijn prachtige lijf, dat hij dan ook nog eens minutieus decoreerde met verschillende tatoeages. Hij heeft er in totaal 29, maar op z’n Instagram verscheen schijnbaar een nieuw exemplaar. Het resultaat? Een levensgrote tattoo van … Robbie Williams? Niet bepaald een kunstwerk.

Kijk hier naar Robbie’s nieuwe tattoo

Een tattoo van jezelf op je eigen borst? Is dat niet een beetje té geschift en megalomaan, zelfs voor Robbie Williams? Een heel aantal fans denkt dat de zanger gewoon een grapje aan het uithalen is. En daar zijn ook wel wat bewijzen voor. Oplettende Robbie-watchers zullen bijvoorbeeld opmerken dat er iets aan de foto scheelt.

Als jij ook al eens het internet afgescout hebt, dan weet je dat de foto van Robbie al eens eerder ergens verscheen, op de Instagram van Ayda Fields, Robbie’s vrouw. Het is dus een oude foto. De kans dat deze tattoo een photoshopprojectje van de zanger is, is dus wel heel groot. “Uh Oh”, is de enige commentaar.

Fake?

“Niets van geloven” reageerde één fan onder de foto. “Ayda Fields (Willams z’n vrouw) zou dit nooit toestaan, al zou jij het sowieso wel doen, Robbie.” Dat zet ook meteen de teneur voor de rest van de reacties. “Genoeg foto’s gezien van Robbie om te zien dat dit een oude foto is en dus FAKE”, zegt een andere.

Al lijken anderen helemaal mee met het verhaal. Toegegeven, als er één artiest een tribute aan zichzelf permanent op z’n lijf zou zetten, dan is het wel Robbie Williams. “Enkel jij zou wegkomen met een tattoo van jezelf op je lijf, Robbie”, klinkt het links en rechts. Qua conceptuele kunst zou het wel kunnen tellen, maar wij zetten ons geld op een plaktattoo.

Ed Sheeran, wat dacht je van een challenge?

Gesponsorde artikelen