Rock Werchter 2020 pakt uit met Volbeat, Sum 41, Anderson .Paak en nog 9 nieuwe namen

De organisatoren van Rock Werchter voegen een hele reeks nieuwe namen toe aan hun affiche. Onder andere Volbeat, Sum 41, Lewis Capaldi en Beck en Anderson .Paak zullen van de partij zijn. Rock Werchter 2020 gaat door van donderdag 2 tot zondag 5 juli.

Op zondag 5 juli zien we de rockers van Volbeat en Sum 41 aan het werk in Werchter. Volbeat loste vorig jaar nog het album ‘Rewind, Replay, Rebound’ dat goed ontvangen werd met tracks als Leviathan en Die To Live. Sum 41 stond trouwens pas nog in de Lotto Arena in Antwerpen en dat concert werd een knaller van jewelste.

Beck en Lewis Capaldi

Beck staat op donderdag 2 juli op het heilige festivalterrein van Werchter met zijn nieuwe album ‘Hyperspace’ onder de arm. Ook The Lumineers, Rag’n’Bone Man en Black Pumas komen die dag langs. Eerder werden Pearl Jam, de Pixies en Wilco al aangekondigd voor de eerste festivaldag van Rock Werchter.

Lewis Capaldi staat op vrijdag 3 juli op Rock Werchter. Zijn grootste hits zijn Someone You Loved, Bruises en Before You Go. Eerder deze week verklapten de festivalorganisatoren nog dat The Strokes op diezelfde dag naar Werchter komen. 

Anderson .Paak

Anderson .Paak and the Free Nationals, Dermot Kennedy en Keane staan op zaterdag 4 juli op de moeder der Belgische festivals. Anderson .Paak bracht vorig jaar nog het album ‘Ventura’ uit, maar wij kijken vooral uit naar nummers als Bubblin, Come Down, Dang! en Make It Better.

Dit is de voorlopige line-up van Rock Werchter 2020:

  • Donderdag 2 juli
    Pearl Jam
    Pixies
    Beck
    The Lumineers
    Rag’n’Bone Man
    Wilco
    Black Pumas
  • Vrijdag 3 juli
    The Strokes
    Lewis Capaldi
  • Zaterdag 4 juli
    Kendrick Lamar
    Twenty One Pilots
    Faith No More
    Anderson .Paak and The Free Nationals
    Dermot Kennedy
    Keane
    The Streets
  • Zondag 5 juli
    System Of A Down
    Volbeat
    Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes
    Yungblud
    Sum 41
    Meute
    The Pretty Reckless
Meer
Lees meer...