Left Right
scrollTop top

Rock Werchter kondigt derde headliner aan: System Of A Down


System Of A Down Rock Werchter
© Rock Werchter

Na Pearl Jam en Twenty One Pilots, heeft de organisatie van Rock Werchter een derde headliner aangekondigd: System Of A Down speelt de weide plat op zondag 5 juli!

System Of A Down sluit op zondag 5 juli Rock Werchter 2020 af. Dat heeft de organisatie van het festival net bekendgemaakt. De laatste dagen begint die met mondjesmaat namen te lossen voor de editie van komende zomer.

Eerder deze week loste Rock Werchter z’n eerste twee headliners. Pearl Jam staat op donderdag 2 juli op het hoofdpodium van het festivalterrein. Twee dagen later, op zaterdag 4 juli, zullen festivalgangers daar Twenty One Pilots kunnen bewonderen.

System Of A Down

De mannen van System Of A Down zijn al samen op weg sinds 1994. Ze hebben ondertussen al vijf albums op hun naam staan: ‘System Of A Down’, ‘Toxicity’, ‘Steal This Album!’, ‘Mezmerize’ en ‘Hypnotize’. Drie van de vijf debuteerden als nummer één in de Amerikaanse hitlijsten.

System Of A Down speelde in 2017 al de wei van Rock Werchter plat. Ongetwijfeld zullen ze er ook hun bekendste nummers spelen. Dus begin al maar de onmeezingbare lyrics van Chop Suey! in te studeren.

Rock Werchter gaat door van 2 tot 5 juli 2020. Tickets zijn vanaf 6 december te koop.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…