Rock Werchter voegt opnieuw namen toe aan line-up: Avril Lavigne, Snow Patrol en meer

Rock Werchter blijft met namen strooien. Na de bekendmaking van Foo Fighters, Dua Lipa en Måneskin kwamen er vandaag maar liefst 11 nieuwe namen bij. Opvallend daarbij is wel dat er voor donderdag 4 juli nog geen enkele naam bekend is.

Het eindejaar moet nog beginnen, maar de organisatie van Rock Werchter deelt alvast cadeaus uit. Na de aankondiging van de Foo Fighters – met nieuwe drummer Josh Freese – als headliner op zondag, werd vorige week ook de komst van zangeres Dua Lipa op zaterdag bekendgemaakt. Enkele dagen later liet het festival weten dat ook Måneskin zal optreden als headliner op vrijdag.

Er zijn op dit moment dus al drie van de vier headliners bekend. Wie op donderdag de festivaldag zal afsluiten, komen we later pas te weten. Wel heeft het festival vandaag al 11 nieuwe namen gedropt.

Van Avril Lavigne tot Snow Patrol

Op donderdag 4 juli blijft de affiche nog leeg. Op vrijdag 5 juli krijgt Måneskin gezelschap van vier nieuwe acts. Het gaat om Snow Patrol en vaste waardes Yungblud en Sum 41. Met dEUS is ook meteen de eerste Belgische act op vrijdag aangekondigd.

Voor zaterdag 6 juli werden er vijf nieuwe namen toegevoegd. Naast Dua Lipa zullen ook Avril Lavigne, Khruangbin, The Last Dinner Party, Nothing But Thieves en Roísín Murphy te zien zijn. Die dag is op dit moment zonder twijfel dus de best gevulde. Ook voor zondag 7 juli kondigde Rock Werchter twee nieuwe acts aan. Daar krijgt Foo Fighters het gezelschap van Michael Kiwanuka en Royal Blood.

Meer
Lees meer...