Ruby Rose duikt op in ‘Resident Evil: Final Chapter’, bekijk nu de eerste trailer

In 2002 verscheen de eerste film in de Resident Evil-reeks. Gebaseerd op de gelijknamige en immens populaire videogame volgt in 2017 het allerlaatste deel: Resident Evil: Final Chapter. De films brachten tot nu toe al meer dan 1 miljard dollar in het laatje.

Voor de vierde keer neemt Paul W.S. Anderson de regie waar. De regisseur van de eerste film neemt het verhaal terug op vlak na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution.

Alice (Milla Jovovich) is de enige overlevende van wat het laatste gevecht van de mensheid tegen de ondoden had moeten zijn. Nu moet ze terugkeren naar waar de nachtmerrie begonnen is – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zijn krachten aan het verzamelen is om de laatste overlevenden van de apocalypse een fatale klap toe te brengen. Met een terugkeer naar The Hive komen verschillende personages, thema’s en ook de omgeving uit die eerste film terug.

Opvallende nieuwkomer voor deze laatste aflevering in de reeks is Ruby Rose, die we ook al zagen opduiken in Orange Is The New Black.

Fans moeten wel nog even geduld oefenen, want de film zal pas in de zalen lopen vanaf 8 februari.

Meer
Lees meer...