Rupert Grint (Ron Weasley uit ‘Harry Potter’) wordt voor de eerste keer papa

Ja, je leest het goed. Ron Weasley, de kleine roodharige vriend van Harry Potter wordt papa. Ja, we zijn echt zó oud. Rupert Grint en zijn vriendin Georgia Groome verwelkomen binnenkort hun eerste kindje.

First things first, Ron Weasley is natuurlijk geen 12 meer. Rupert Grint, de acteur die hem in alle Harry Potter-films vertolkte, is ondertussen – zet je even neer – 31 jaar en is dus oud genoeg om aan kinderen te beginnen. We zijn echt zo oud.

Babynieuws

Rupert en zijn vriendin Georgia wisten de zwangerschap lang geheim te houden, maar nadat ze gespot werden toen ze in Londen hun boodschappen deden, konden ze het nieuws niet langer voor zich houden. In een statement bevestigen ze daarom nu de zwangerschap.

“Rupert Grint en Georgia Groome zijn blij dat ze mogen aankondigen dat ze een baby verwachten en ze vragen vriendelijk om hun privacy te respecteren tijdens deze periode”, zo klinkt het in het statement. Meer informatie over hoe lang Georgia zwanger is, kregen we niet. Maar aangezien haar babybuikje al duidelijk zichtbaar was, zal het niet al te lang meer duren.

Baby Ron?

De naam Georgia Groome doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar Ruperts vriendin is ook een actrice en was al te zien in een hele reeks films en series. De twee zijn al negen jaar een koppel en dus helemaal klaar voor de volgende stap in hun relatie.

In het verleden grapte Rupert wel al dat hij z’n zoon misschien wel Ron zou noemen. “Als ik een zoon had, zou ik hem dan Ron noemen? Het is een goede naam, maar waarschijnlijk niet. Grint is een moeilijke achternaam om te combineren met een naam met maar één lettergreep.” Zo klonk het toen. We krijgen dus waarschijnlijk geen baby Ron, maar hey, Harry, Draco en Hagrid tellen wel twee lettergrepen. Het is maar een idee hé.

Meer
Lees meer...