Rupert Grint ziet terugkeer als Ron Weasley in ‘Harry Potter’ zitten

Rupert Grint werd bekend met zijn rol als Ron Weasley in de films van Harry Potter en zou het niet erg vinden om nog eens in de huid van de roodharige beste vriend van Harry Potter te kruipen. Voorlopig zijn er geen plannen voor een nieuwe film, maar de makers mogen Rupert dus zeker nog eens opbellen.

Het is ondertussen al 9 jaar geleden dat de laatste Harry Potter-film, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2, verscheen. En in die jaren heeft Rupert Grint niet stilgezeten. Zo was hij te zien in de reeksen Sick Note en Snatch en de films Charlie Countryman en Moonwalkers. Daarnaast werd hij eerder dit jaar ook voor de eerste keer vader.

Rupert Grint

Maar de rol waarvoor we Rupert Grint voor altijd zullen herinneren is natuurlijk die van Ron Weasley in de Harry Potter-films. In 2001 kroop hij voor de eerste keer in de huid van de de beste vriend van Harry Potter en hij bleef dat 10 jaar lang doen.

Ondertussen is Rupert Grint 32 jaar oud, maar dat staat volgens hem een reboot van Harry Potter niet in de weg. Zo ziet hij het nu nog steeds zitten om terug te keren naar de rol die hem op de kaart zette.

Terugkeer naar Harry Potter?

In een interview met Comicbook zei de acteur het volgende over een mogelijke terugkeer als Ron Weasley. “Ik weet het niet, maar zeg nooit nooit. Ik zou nooit zeggen: ‘Absoluut niet.’ Het was een groot deel van mijn leven en ik koester het personage en zijn verhalen. Dus ja, ik zou ervoor open staan. Ik weet niet op welke manier dat zou zijn, maar ja, we zullen wel zien.”

Meer
Lees meer...