Rupert Grint toont dochtertje op Instagram

Rupert Grint, die we natuurlijk vooral kennen als Ron Weasley uit de Harry Potter-films, is enkele maanden geleden voor de eerste keer papa geworden. Hij toont zijn dochtertje nu voor de eerste keer op Instagram.

Op een dag word je zó oud dat je je jeugdhelden ouders ziet worden. Dat is nu het geval met Rupert Grint, die we in 2001 leerden kennen als Ron Weasley. Op dat moment was Rupert 12 jaar, maar ondertussen is hij 32 en dus ook vader.

Wednesday G. Grint

Via Instagram bevestigt hij nu zelf dat z’n vriendin Georgia Groome bevallen is van hun dochtertje. Het koppel maakte in april bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. En nu is dat er ook echt.

“Hey Instagram … maar 10 jaar te laat, maar hier ben ik. Grint on the Gram!“, zo klinkt het in de caption. Het is namelijk de eerste foto die Rupert Grint deelt op Instagram en het is een heel bijzondere. “Ik ben hier om jullie voor te stellen aan Wednesday G. Grint. Blijf veilig.”

Geboren in mei

Hoewel Rupert zijn dochtertje pas nu voorstelt aan de wereld, is ze eigenlijk al een half jaar oud. Wednesday werd namelijk al geboren in mei, maar we kregen haar tot nu niet te zien.

Een verantwoordelijke voor Rupert liet toen het volgende weten. “Rupert Grint en Georgia Groome zijn blij dat ze de geboorte van hun dochter kunnen bevestigen. We vragen dat hun privacy gerespecteerd wordt in deze hele speciale tijd.” En dat gebeurde dus ook. Waardoor het nu toch Rupert zelf is die de eerste foto van z’n dochtertje kan delen.

Meer
Lees meer...