Samson en Gert brengen hun ‘Allerlaatste Liedje’ uit

Gert Verhulst neemt binnenkort afscheid van Samson en Gert en daar hoort een uitgebreid afscheid bij. Naast een hele reeks afscheidsshows voor klein en groot brengen onze favoriete hond en zijn baasje nog één liedje uit, toepasselijk Het Allerlaatste Liedje. En dat kan je vanaf nu beluisteren.

Het is zover, Het Allerlaatste Liedje van Samson en Gert is uit. Voor de laatste keer kunnen we een nieuw nummer horen van Gert Verhulst en zijn hondje Samson. Het nummer was al te horen op de verzamel-cd voor 30 jaar Samson en Gert, maar is nu ook uit als single.

Het Allerlaatste Liedje

Als je vandaag twintiger- en dertigerhartjes hoort breken, dan is dat waarschijnlijk omdat de kinderen uit de nineties beseffen dat het einde van Samson en Gert nu wel heel dichtbij komt. Samson en Gert hebben namelijk vandaag hun allerlaatste liedje uitgebracht. Het nummer heet héél toepasselijk Het Allerlaatste Liedje en zit boordevol nostalgie.

Zo luidt de slagzin van het nummer “We zijn moe en heel tevreden, maar helaas, maar helaas: Alles is op”. Een knipoog dus naar de monsterhit Alles Is Op. Maar de tweede strofe is een opsomming van de grootste hits van het duo. Zo passeren Samen Op De Moto, We Gaan Naar De Maan, In De Disco en Mexico de revue. De videoclip van Het Allerlaatste Liedje verschijnt op vrijdag 29 november om 18 uur.

Afscheid Gert Verhulst

Gert Verhulst zal begin volgend jaar afscheid nemen van de grootste rol uit zijn carrière. Na 30 jaar zal hij zijn iconische rode hemd namelijk voor altijd opbergen. Wat er met Samson zal gebeuren, wordt bekendgemaakt in de afscheidsshows die eind december van start gaan in het pop-uptheater van Studio 100 in Puurs.

Tijdens die shows zullen Samson en Gert al hun grootste hits brengen en dus zeker ook hun allerlaatste liedje. Wij weten alvast dat duizenden kinder- en volwassenhandjes Samson en Gert op dit nummer voor de allerlaatste keer zullen uitzwaaien.

Beluister hier Het Allerlaatste Liedje van Samson en Gert:

De cd ‘Samson en Gert: 30 jaar’ is hier te koop.

Meer
Lees meer...