Samsung lanceert nieuwe Galaxy S22 Bora Purple en richt zich daarmee nog nadrukkelijker op BTS-fans

Samsung lanceert binnenkort een nieuwe versie van zijn Galaxy S22. Het gaat om een paars model dat de naam Bora Purple kreeg. Daarmee zet het Zuid-Koreaanse Samsung meer en meer in op die kleur, niet toevallig de kleur die gelinkt wordt aan de Zuid-Koreaanse groep BTS, de populairste boyband van het moment.

De Samsung Galaxy S22 is ondertussen al op de markt sinds 11 maart 2022. Toen werd het nieuwe toestel gelanceerd in de kleuren Phantom Black, Phantom White, Green en Pink Gold. Op 10 augustus komt daar echter nog een kleur bij. Dan lanceert Samsung namelijk de Galaxy S22 Bora Purple. Het gaat, zoals de naam al doet vermoeden, om een paarse versie. Bora (보라) is dan ook het Koreaanse woord voor paars.

Dit nieuwe model is voor de rest identiek aan de al bestaande kleuren. Het enige verschil is dat er enkel een 128 GB-versie beschikbaar zal zijn van de Bora Purple. De adviesprijs bedraagt 849 euro en je het kan het toestel exclusief kopen via de website van Samsung.

BTS

Met deze nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S22 lijkt het bedrijf zich duidelijk te richten op ARMY, fans van de populaire boygroep BTS. Paars is namelijk de kleur die aan die band en hun fans gelinkt wordt. De bekendste Zuid-Koreaanse muziekgroep heeft al langer een samenwerking met het bekendste Zuid-Koreaanse merk en die connectie lijkt alleen maar closer te worden. Zo is Samsung van plan om in de toekomst ook hun andere smartphones een Bora Purple-versie te geven.

“In augustus introduceren we de kleur voor de Galaxy S22, waarna later in dit jaar ook andere modellen in deze prachtige kleur zullen verschijnen”, zegt Davy Moons, Marketing Manager Mobile van Samsung België, daarover.

Ook wordt er door fans van BTS vol spanning uitgekeken naar 10 augustus. Dan houdt Samsung namelijk zijn grote Galaxy Unpacked-event, waar heel wat nieuwigheden worden voorgesteld. Sinds enkele dagen teaset het bedrijf op sociale media dat we daar ook iets van BTS mogen verwachten.

Meer
Lees meer...