‘Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie’: Netflix deelt eerste trailer van spin-off van SpongeBob

Tijd voor wat jeugdsentiment, want Netflix komt deze zomer met een nieuwe film van SpongeBob SquarePants. Die draait deze keer niet rond onze favoriete spons, maar wel om Sandy Cheeks, de onder water levende eekhoorn. De films kreeg dan ook de naam Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie.

SpongeBob SquarePants zit al in ons leven sinds 1999, maar voor het eerst ooit komt er een film waarin een nevenpersonage de hoofdrol speelt. Sinds enige tijd is er met The Patrick Star Show ook wel al een serie over Patrick, maar het is Sandy Cheeks – met de stem van Carolyn Lawrence – die met Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie haar eigen film krijgt.

Bikini Bottom

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie brengt onze helden van op de bodem van de zee naar Texas. Een slechte CEO heeft de stad namelijk opgeschept uit de zee om tentoon te stellen voor het publiek. Enkel Sandy Cheeks en SpongeBob blijven over en zullen dus hun stadje proberen redden. Daarvoor trekken ze op groot avontuur en kan Sandy eindelijk haar duikhelm afdoen. Naast heel wat animatie zal de film ook enkele live-actionbeelden bevatten.

De gekende stemmen hernemen allemaal hun rol in Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie, maar daarnaast zijn er nog heel wat andere gastrollen. Zo horen we onder andere Johnny Knoxville, Craig Robinson, Grey DeLisle, Ilia Isorelýs Paulino, Matty Cardarople en Wanda Sykes.

Opvallend is dat Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie begin dit jaar al tijdelijk gelekt was. Iemand deelde de film toen volledig op het sociale medium X.

Bekijk hier de trailer van Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie:

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie is vanaf vrijdag 2 augustus te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...