Acteur Arnold Schwarzenegger herstelt gat in het wegdek dat helemaal geen gat is

Hollywoodacteur en ex-gouverneur van Californië Arnold Schwarzenegger was het wachten beu. Volgens Schwarzenegger zat er al weken een kuil in de grond en was dat een enorme last voor fietsers en automobilisten in de buurt van zijn huis in Los Angeles. Hij wilde niet langer wachten tot het gemeentebestuur het gat kwam dichten, dus nam hij het heft dan maar in eigen handen. Desondanks werd zijn actie niet bij iedereen goedgekeurd …

In een filmpje dat Schwarzenegger op Twitter plaatste, is te zien hoe de acteur, bekend van de Terminator-films, het gat met enkele vrienden dichtmaakt. “Vandaag, nadat de hele buurt boos was over die enorme kuil die al weken auto’s en fietsen in de weg zit, ben ik met mijn team op pad gegaan om hem te repareren”, schrijft Schwarzenegger in zijn Tweet. “Ik zeg altijd, laten we niet klagen, laten we er iets aan doen.”

Werkzaamheden

Hoewel de acteur een goed doel voor ogen had met zijn actie, was dat niet helemaal het geval. Het bleek geen kapot wegdek te zijn, maar een bewust gemaakt gat voor werkzaamheden aan de gaspijplijnen.

“Deze locatie is geen kuil”, vertelt een woordvoerder van de stad Los Angeles aan NBC Los Angeles. “Het is een kuil die betrekking heeft op actieve, toegestane werkzaamheden die op de locatie worden uitgevoerd door SoCal Gas, die verwacht dat de werkzaamheden eind mei voltooid moeten zijn.”

TMZ meldt echter dat de werkzaamheden maanden geleden al zouden zijn afgerond. De herstelwerkzaamheden stonden inderdaad voor mei gepland, maar zolang konden Schwarzenegger en zijn team niet meer wachten. Zijn actie had niet veel nut, want SoCal Gas moet nu de put weer openbreken om de werken te herstarten.

Meer
Lees meer...