Zijn Selena Gomez en NBA-speler Jimmy Butler aan het daten?

Is Selena Gomez (28) klaar voor een nieuw liefde? Daar lijkt het wel op want de zangeres is de voorbije tijd enkele keren op date gegaan basketbalspeler Jimmy Butler (31). Hoe serieus het tussen de twee is, is voorlopig niet geweten.

Na haar jeugdliefde Nick Jonas, haar jarenlange knipperlichtrelatie met Justin Bieber en kortstondige relaties met DJ Zedd en The Weeknd besloot Selena Gomez in 2018 om even tijd voor zichzelf te nemen. Begin dit jaar sprak ze daarover in Beats 1 van Apple Music. “Op den duur heb je gewoon relaties voor anderen en niet meer voor jezelf”, zei ze toen.

Daarnaast zorgde de coronacrisis er dit jaar voor dat Selena Gomez het daten even volledig on hold moest zetten. De zangeres lijdt namelijk aan de auto-immuunziekte lupus en wou daarom zeker geen risico’s nemen met haar gezondheid.

“Heerlijk om single te zijn”

“Haar vrienden willen haar de hele tijd koppelen, maar ze vindt het heerlijk om single te zijn”, legt een bron dicht bij Selena Gomez uit aan de website E! News. Maar daar is dus recent dan toch verandering gekomen. “Ze staat recentelijk wel weer open om te daten.”

Voorlopig is Selena Gomez nog altijd single, maar de laatste tijd is ze enkele keren gespot met NBA-ster Jimmy Butler. “Ze hebben een paar keer afgesproken toen Selena in New York City was. Jimmy vroeg haar om samen te eten en ze hebben een geweldige tijd gehad”, legt de insider uit. “Selena houdt al haar opties nog open, maar ze vindt Jimmy een fantastische gast.”

Jimmy Butler

Jimmy Butler is 31-jarige Amerikaanse basketbalspeler. Tijdens een moeilijke jeugd, waarbij zijn moeder hem zijn dertiende uit huis schopte, stortte hij zich volledig op het basket. Hoewel niemand hem aanvankelijk als een groot talent beschouwde, kreeg hij in 2011 toch zijn kans in de NBA.

Sindsdien groeide Butler door zijn enorme werkkracht uit tot een van de beste basketbalspelers ter wereld. Afgelopen seizoen bereikte hij met zijn nieuwe club Miami Heat de NBA-finals die hij verloor van de LA Lakers van LeBron James.

Meer
Lees meer...