Selena Gomez is samen met collega-acteurs te horen in ‘Wizards of Waverly Place’-podcast

Een deel van de cast van de populaire serie Wizards of Waverly Place is met een podcast begonnen. Daarin praten ze met verschillende acteurs uit de reeks over hoe de serie hun leven heeft veranderd. Deze week is Selena Gomez te gast. Zij speelde twee jaar de rol van Alex, het belangrijkste personage.

Ondertussen is Selena Gomez als actrice vooral bekend door haar rol in Only Murders in the Building, maar alles begon voor haar op Disney Channel. Daar was ze tussen 2007 en 2012 te zien in de populaire serie Wizards of Waverly Place. Voor velen hoort die reeks thuis in het lijstje van nostalgische series als Hannah Montana en Zach en Cody. In een nieuwe podcast vertelt Gomez nu over haar ervaringen op set.

Wizards of Waverly Place

De serie Wizards of Waverly Place is zonder twijfel een van de populairste Disney+-series ooit. De reeks kwam in 2007 voor het eerst op de zender en telde uiteindelijk vier seizoenen. Dat was goed voor een totaal van 106 afleveringen.

In de reeks volgden we de familie Russo. Die bestond uit Alex (Selena Gomez), Justin (David Henrie) en Max Russo (Jake T. Austin). Zij wonen samen met hun ouders in Greenwich Village, een buurt in New York. De drie hebben allemaal magische krachten. Die moeten ze zien te trainen om uiteindelijk de magie van hun familie te kunnen overnemen.

Mini-reünie

De serie is voor veel jongvolwassenen een groot deel van hun jeugd geweest. Het is dan ook geen verrassing dat twee acteurs uit de reeks, Jennifer Stone and David DeLuise, dit jaar met een podcast rond de reeks kwamen. De acteurs die respectievelijk Harper Evans en Jerry Russo speelden in de reeks, hebben elke week een andere acteur of actrice uit de serie te gast om samen herinneringen op te halen. Deze week was het aan Selena Gomez om haar ervaringen te delen.

In het gesprek had ze het vooral over de dingen waar ze spijt van heeft. “Mijn grootste fout was dat ik na de reeks niet meer echt met de rest van de cast heb rondgehangen”, vertelt ze. “Na de reeks ging het allemaal heel snel voor mij en ik wilde niet dat jullie teleurgesteld zouden zijn in de keuzes die ik toen maakte.”

Daarnaast hamerde ze er wel op dat haar tijd op de set fijn was. Zo bleef ze vermelden hoe hard de cast en crew aanvoelde als familie en er nooit echt sprake was van een “toxische” omgeving.

Bekijk de volledige aflevering met Selena Gomez hier:

Meer
Lees meer...