Sergio Herman trekt met Frank “Ferry” Lammens naar IJsland in ‘Sergio Over De Grens’

Na enkele weken vol gigantisch lekkere vondsten in onder andere Costa Rica en Italië, lijkt de uitdaging voor Sergio Herman deze week groter te zijn. IJsland blijkt namelijk niet de grootste speler als het aankomt op culinaire gerechten. Dat ondervindt ook acteur Frank Lammers (Undercover).

Voor een tweede jaar op rij trekt sterrenchef Sergio Herman opnieuw de wereld rond met enkele bekende gezichten. Eerder zagen we al een grote reünie op Ibiza en nadien kreeg de kijker al de verhalen van Matteo Simoni in Costa RicaDries Mertens in Istanbul, Tom Waes in Zuid-Afrika en Maaike Cafmeyer in Italië te zien.

Deze week is het aan acteur Frank Lammers om met Sergio mee te gaan op culinair avontuur. Dat avontuur brengt het duo naar IJsland. Een land vol prachtige natuur, maar of de gerechten even prachtig zijn, valt nog af te wachten.

IJsland

Na enkele warme landen is het deze week in Sergio Over De Grens tijd voor een iets koudere bestemming. Samen met acteur Frank Lammers, die we vooral kennen door zijn rol als Ferry in Undercover en Ferry de serie, trekt de chef namelijk naar IJsland.

Daar laten ze de toeristische plekken links liggen en trekken ze naar het Noorden. Daar ontdekken ze al snel dat de gastronomie in het land niet gemaakt is voor personen met een gevoelige maag. Zo krijgen ze onder andere gefermenteerde haai, shotjes Black Death, forel gerookt met schapenstront en brood gebakken in hete grond voorgeschoteld. Toch is er ook plaats voor een klein gelukje: drop met chocolade.

Sergio Over De Grens is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM

Meer
Lees meer...