‘Sex Education’ start opnames seizoen 3

Het derde seizoen van Sex Education komt eraan. De acteurs van de reeks laten met een video weten dat de opnames voor het nieuwe seizoen begonnen zijn. Normaal gingen de opnames van start gaan in mei, maar door de coronapandemie moesten deze uitgesteld worden.

De uitbraak van het coronavirus heeft bij veel series gezorgd voor vertragingen. Zo ook voor Sex Education. De opnames van het derde seizoen van de populaire Netflixreeks gingen normaal van start in mei van dit jaar. Maar toen was Wales, waar de reeks opgenomen wordt, nog in volledige lockdown. Maar ondertussen kunnen de opnames dus wel van start gaan.

Sex Education seizoen 3

Met een video maken de acteurs van de reeks bekend dat ze terugkeren naar de set. Elk tonen ze hoe ze zich voorbereiden op die terugkeer. Zo is Gillian Anderson (Jean Milburn) te zien met haar “lockdown-kapsel”. Asa Butterfield (Otis Milburn) moet dan weer z’n “lockdown-snor” afscheren. Asa zorgt blijkbaar ook voor de gezelschapsspelletjes op de set en hij moet afscheid nemen van zijn twee katten. We zien ook hoe Chris Jenks (Steve Morley) in allerijl z’n koffers inpakt om naar Wales te kunnen vertrekken.

Connor Swindells (Adam Groff) neemt ons mee naar zijn costume fitting, waarbij hij toch vooral gekleed wil gaan als Indiana Jones. We krijgen in het filmpje ook al een kleine spoiler. Chaneil Kular, die in de reeks Anwar speelt, moet namelijk een gipsvorm laten maken van zijn hoofd. Waar die precies voor gebruikt zal worden, is nog niet duidelijk, maar er staan dus grote dingen te gebeuren voor Anwar. Op het einde van de video zien we Gillian Anderson alvast oefenen met haar zwangere buik. Want in het tweede seizoen van Sex Education ontdekte Jean dat ze zwanger was, ook al heeft haar vriend Jakob (Mikael Persbrandt) zich laten steriliseren.

Wanneer het derde seizoen zal verschijnen, is nog niet geweten. Maar het zal waarschijnlijk wat later zijn dan gewoonlijk. De eerste twee seizoenen verschenen telkens in januari op Netflix, maar door de vertraging van vier maanden lijkt het ons alvast onwaarschijnlijk dat die deadline gehaald zal worden.

Sex Education is terug te vinden in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...