‘Sex/Life: Season 2’ vanaf vandaag te zien op Netflix

Het is eindelijk zover. Seizoen 2 van Sex/Life staat op Netflix. Twee jaar na het eerste seizoen kunnen we opnieuw kijken naar de uitgebluste huisvrouw Billie. Zij verkeert in een moeilijke liefdesdriehoek die dreigt te ontsporen.

Het eerste seizoen van Sex/Life verscheen twee jaar geleden op Netflix. In volle coronaperiode bleek de licht erotische reeks een groot succes. Volgens actrice Sarah Shahi bestaat daar ook dit keer geen twijfel over. “Er zitten nog meer seksscènes in dan de vorige keer”, verklapte ze in een interview met The Guardian.

Het verhaal

Sex/Life is gebaseerd op de roman 44 Chapters About 4 Men, geschreven door BB Easton. In Sex/Life volg je het leven van Billie Connelly. Zij is getrouwd met een lieve én succesvolle man. Samen hebben ze twee kinderen en wonen ze in een geweldig huis. Toch mist Billie iets in haar leven, iets wat ze wél vond bij haar ex-vriend Brad. Billie noteert al haar seksdromen in een dagboek. Uiteindelijk vindt haar echtgenoot Cooper haar dagboek. Spanning verzekerd.

Billie & Brad.- Bron: SABRINA LANTOS/NETFLIX

De serie draait dus rond een liefdesdriehoek waarbij Billie (Sarah Shahi), haar echtgenoot Cooper (Mike Vogel) en haar minnaar Brad (Adam Demos) centraal staan. Goed voor een provocerende kijk op de vrouwelijke identiteit en haar verlangens. Het tweede seizoen haakt in op het eerste, en dus heeft Billie nog steeds een relatie met Cooper én Brad – al blijkt dat toch voor een heleboel emotionele taferelen te zorgen.

De cast

  • Billie Connelly wordt gespeeld door Sarah Shahi, bekend van onder andere Chicago Fire. In Sex/Life is ze de echtgenoot van Cooper en moeder van twee kinderen. Ze verkeert in een midlifecrisis, verlangend naar het leven dat ze had met haar ex-vriend Brad. Ze heeft dus een gelukkig leven waar elke vrouw van droomt, maar ze vraagt zich af of dat echt is wat geluk betekent.
  • Brad Simon, gespeeld door Adam Demos (hoofdrol in Unreal), is dus de ex-vriend van Billie die terug in haar leven is. Hij probeert haar terug te winnen, ondanks het feit dat Billie getrouwd is en kinderen heeft. In de serie is hij muziekproducent en CEO van een platenlabel.
  • Sasha Snow wordt gespeeld door Margaret Odette (bekend van Sleeping with Other People). Zij is Billies beste vriendin en vrijgezel. Ze probeert Billie ervan te overtuigen dat een goede echtgenoot alles is wat ze nodig heeft om gelukkig te zijn. Maar Billie lijkt anders te denken.
 (L-R) Adam Demos, Margaret Odette, and Sarah Shahi.- (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Netflix)
  • Cooper Connelly is de rol van Mike Vogel (bekend van The Help). Hij is een investeringsbankier en een goed karakter. Als man van Billie maakt hij deel uit van de liefdesdriehoek die er is met Brad.
Mike Vogel.- (Photo by Paul Morigi/Getty Images)
Meer
Lees meer...