‘Sex/Life’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Binnen iets meer dan twee weken verschijnt het tweede seizoen van Sex/Life op Netflix. Om ons helemaal warm te maken voor het vervolg op de reeks heeft de streamingdienst nu de officiële trailer gelost. En daarin zien we alvast dat het liefdesleven van Billie (Sarah Shahi) nog steeds ingewikkeld is.

Het is ondertussen al meer dan anderhalf jaar geleden dat het eerste seizoen van Sex/Life verscheen op Netflix. De reeks werd meteen een succes, waardoor de streamingdienst al na enkele maanden een tweede seizoen bestelde. En dat komt er nu heel snel aan.

Sex/Life seizoen 2

In de officiële trailer voor het tweede seizoen van Sex/Life krijgen we te zien dat Cooper (Mike Vogel) de deur voorgoed dichtslaat voor Billie (Sarah Shahi). “Ik ben niet overstuur, ik ben er gewoon klaar mee”, horen we hem zo zeggen. Later in de trailer zien we hem met Francesca (Li Jun Li). Ook Brad (Adam Demos) lijkt in de trailer definitief te breken met Billie: “Ik kwam zes maanden geleden naar je toen met een ring. Jij zei ‘nee’ en nu is het te laat.”

Vervolgens krijgen we te zien dat Billie een nieuwe love interest krijgt. Het gaat om Majid (Darius Homayoun). Maar ook Billie’s beste vriendin Sasha (Margaret Odette) lijkt haar zinnen te zetten op een nieuwe man. Het lijkt dus opnieuw een stomend seizoen te gaan worden met heel wat nieuwe liefdes voor de personages die we al kennen.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Sex/Life:

Het tweede seizoen van Sex/Life verschijnt op donderdag 2 maart op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...