Veelbesproken Netflixserie ‘Sex/Life’ komt terug: Bekijk hier de eerste beelden

Volgende maand komt de populaire serie Sex/Life terug naar Netflix. De reeks kwam voor het eerst uit in 2021 en werd meteen een grote hype door één bepaalde scène. Reden genoeg voor de streamingdienst om een tweede seizoen te maken. En dat komt er nu ook bijna aan. Sex/Life seizoen 2 is vanaf 2 maart te zien.

Zelfs wie de reeks nog nooit heeft gezien, heeft zonder twijfel al van Sex/Life gehoord. De Netflixserie was in 2021 the talk of the town na een wel heel opvallende scène. De populariteit van de reeks werd daardoor enorm, waarna een vervolg dus ook niet kon uitblijven. Dat vervolg komt er volgende maand, op 2 maart. Netflix deelde vandaag alvast de eerste beelden.

Sex/Life

Sex/Life gaat over Billie Connelly (Sarah Shahi), een getrouwde huisvrouw met twee kinderen. Maar voor Billie in dat leven stapte, was ze samen met haar beste vriendin elke dag op stap in New York. Daar genoot ze van haar leven als single.

Doorheen de serie krijgen we te zien hoe ze heimwee begint te krijgen naar die tijd. Die heimwee begint zich te uiten in passionele fantasieën over haar ex, Brad (Adam Demos). Alles lijkt onschuldig, tot haar man haar dagboek vindt.

Nieuw seizoen

De reeks werd meteen gigantisch populair. Dat kwam mede door een TikTok-hype waarbij je je reactie op één bepaalde scène moest filmen. In die scène zien we Billie’s ex Brad onder de douche staan, waarbij we ook zijn geslachtsdeel vol in beeld krijgen. Uiteraard was dat een soort prothese, maar toch werd het publiek helemaal gek.

Ook in het tweede seizoen staan er heel wat stomende scènes op het programma. Althans, dat blijkt uit de trailer die Netflix zojuist deelde. Daarin zien we hoe Billie nog steeds lijkt de worstelen met haar gevoelens voor Brad, terwijl ze ook haar relatie met haar man nieuw leven probeert in te blazen. Daarnaast beginnen ook andere personages het ‘slechte voorbeeld’ van Billie te volgen, waardoor de drama sowieso niet lang op zich zal laten wachten.

Bekijk de trailer van Sex/Life seizoen 2 hier:

https://www.youtube.com/watch?v=Kt-NIeawfGc

Sex/Life seizoen 2 is vanaf 2 maart te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...