Shakira (45) showt virale TikTok-moves

Dat Shakira haar heupen niet liegen, wist de wereld al tijdje. Gisterenavond toonde ze bij Jimmy Fallon dat ze haar dans skills niet verleerd is. Met haar virale ‘Watch It Once TikTok Challenge’ bewees Shakira nog maar eens dat ze de koningin van het ritme is.

Door Annelore Byl

Shakira kwam langs in The Tonight Show om haar nieuwe single Te Felicito te promoten. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar TikTok-danskunsten te laten zien. In de clip doet Shakira samen met gastheer Jimmy Fallon twee populaire TikTok-dansjes na: de virale dans Jiggle Jiggle van Duke en Jones met Louis Theroux en één door Shakira zelf. Ook Jennifer Lopez waagde zich al aan deze TikTok trend. These hips don’t lie!

Bekijk hier Shakira’s virale TikTok-moves:

Nieuwe single

De zangeres besprak ook haar recente single, Te Felicito, die in april uitkwam. Deze single brengt ze samen uit met Rauw Alejandro, ook wel de “King of Modern Reggaeton” genoemd in de Spaanse muziekwereld. Ze legde Fallon uit dat ze niet vaak nieuwe muziek uitbrengt omdat haar prioriteit bij haar kinderen ligt, maar voegde eraan toe: “Als ik het doe, dan focus ik me. Ik heb wel drie maanden nodig gehad om de musicvideo voor te bereiden.”

Meer
Lees meer...