Shawn Mendes lost break-up song na breuk met Camila Cabello

Twee weken nadat Shawn Mendes en Camila Cabello via een gezamenlijk statement hun relatiebreuk publiek maakten, heeft die eerste een break-up song uitgebracht. In het lied It’ll Be Okay zingt Shawn Mendes over hoe pijnlijk die breuk was voor hem.

De zangers Camila Cabello (24) en Shawn Mendes (23) vormden al meer dan twee jaar een koppel toen ze exact twee weken geleden bekendmaakten dat hun relatie ten einde is. Dat deden de twee met een gezamenlijke post op sociale media waarin ze verklaarden als vrienden verder te gaan.

Hoewel de relatie tussen Shawn Mendes en Camila Cabello dus vriendschappelijk is geëindigd, lijkt de breuk toch zeer pijnlijk te zijn geweest voor die eerste. Dat blijkt alvast uit de tekst van zijn nieuwste nummer It’ll Be Okay, een lied waarvan fans vermoeden dat het over Cabello gaat.

Emotionele ballade

“Gaan we het redden? Gaat dit pijn doen?”, begint Shawn Mendes te zingen in de emotionele ballade. Daarna zingt hij over hoe hij zich een toekomst moet beginnen voorstellen zonder zijn geliefde. “De toekomst waarover we droomden, wordt steeds donkerder. Het maakt mij ziek, maar we zullen genezen en de zon zal opnieuw opkomen.”

Later blijkt ook dat het – als de lyrics waarheidsgetrouw zijn – Camila Cabello was die als eerste aanstuurde op een relatiebreuk. “Als je mij zegt dat je weggaat, zal ik het je makkelijk maken. It’ll be okay“, zingt Shawn Mendes.

Luister hier naar It’ll Be Okay

Meer
Lees meer...