Shawn Mendes heeft een nieuwe tattoo laten zetten na Photoshop van een fan

Shawn Mendes’ nieuwste tattoo is wel heel bijzonder. De zanger heeft een vlinder laten tatoeëren op z’n bicep, maar het idee kwam van een fan. Meer nog, de volledige tattoo, het design en de plaats waren het idee van een fan.

Als je dacht dat artiesten niet naar hun fans luisteren, verander dan maar snel van gedacht. Want Shawn Mendes heeft de tip van een fan letterlijk genomen en is nu een tattoo rijker.

https://twitter.com/nasaruins/status/1151613218579574784

Vlindertattoo

Het kan allemaal snel gaan in het leven want amper een week geleden deelde Kayla (@nasaruins) op Twitter twee foto’s van Shawn Mendes. Op die foto’s had ze op de bovenarm van de zanger een vlindertattoo gephotoshopt. Het design was van de tattoo-artiest Mac Dreaper op Instagram. De tweet kreeg al snel veel likes en retweets van andere fans van Shawn Mendes en kwam zo dus ook terecht bij de zanger zelf. En ook de zanger was een fan van de tatoeage.

https://twitter.com/nasaruins/status/1151992726230953986

Hij was zelfs zo’n grote fan dat hij Kayla aansprak in een privébericht. “Kan je me een foto sturen van de vlindertattoo?”, zo vroeg Shawn. Vervolgens deelde Kayla de informatie over de tattoo. En enkele dagen later gebeurde het. Shawn Mendes boekte een afspraak bij tattoo-artiest Livia Tsang en zij deelde foto’s van Shawn Mendes, met jawel, de vlindertattoo op z’n arm. Kayla heeft dus écht een blijvende impact gemaakt op het leven van haar idool. Van een dream come true gesproken.

Bekijk hier de foto’s van Shawn Mendes met de échte vlindertattoo:

https://www.instagram.com/p/B0Mswk_p_Cz/
Meer
Lees meer...