Showrunner ‘The Boys’ geeft update over nieuw seizoen

Eric Kripke, de maker van The Boys, heeft een update gegeven over het aankomende derde seizoen van de reeks van Amazon Prime Video. De helft van de afleveringen daarvan zou zo goed als klaar zijn. We mogen dan ook binnenkort een eerste trailer verwachten.

Zo’n anderhalf jaar geleden verscheen de laatste aflevering van seizoen 2 van The Boys op Amazon Prime Video. Fans van de reeks vragen op Twitter dan ook regelmatig ongeduldig om nieuwe afleveringen. De coronacrisis zorgde echter voor vertragingen bij de productie van seizoen 3 en bovendien liet showrunner Eric Kripke al meermaals weten zijn tijd te willen nemen om een goed eindproduct af te leveren. In september waren de opnames van dat derde seizoen dan eindelijk afgerond en begin dit jaar kwam er ook een releasedatum. Vanaf 3 juni 2022 keert The Boys terug op Amazon Prime Video.

Eerste trailer

Sindsdien was het wachten op meer nieuws en vooral op de eerste echte beelden van het derde seizoen. Die zouden er nu binnenkort aankomen. Op Twitter liet Eric Kripke afgelopen weekend namelijk weten dat vier van de acht afleveringen zo goed als klaar zijn. “Nog een paar honderd VFX-shots te voltooien, maar ze zien er geweldig uit”, schreef hij erbij.

“Vandaag hebben we de eerste trailer afgewerkt. Binnen enkele weken komt hij uit”, ging hij verder. In de comments onder die tweet speculeren fans dat die trailer op zaterdag 12 maart gelost zou worden. Dat concluderen ze uit een recent panelgesprek met Kripke en enkele van de castleden van The Boys.

Meer
Lees meer...