Sia (44) is oma geworden van tweeling

Sia
Isopix

De Australische zangeres Sia is voor de eerste keer oma geworden en ineens ook voor de tweede keer, want haar jongste zoon is vader geworden van een tweeling. Sia is nu dus een oma van amper 44 jaar oud.

Sia, bekend van Chandelier en Elastic Heart, is sinds kort oma geworden. De zangeres adopteerde vorig jaar twee tienerjongens van 18 jaar oud. De jongste van die twee is nu vader geworden van een tweeling.

Oma Sia

Sia deelde het nieuws in een interview met Zane Lowe. “Mijn jongste zoon heeft net twee baby’s gekregen. Ik ben een f*cking oma!” Het is nog wat wennen voor de jonge oma, maar Sia is duidelijk blij met haar nieuwe titel.

Al voelt “oma” genoemd worden toch nog wat raar aan voor Sia. Daarom probeert ze haar kleinkinderen een andere naam aan te leren terwijl ze op het zelfde moment ook haar Kardashian-dream probeert te leven. “Ze noemen me ‘Nana’, maar ik probeer om ze aan te leren dat ze me ‘Lovey’ noemen, zoals de kleinkinderen van Kris Jenner.”

Adoptiezonen

Sia adopteerde afgelopen jaar dus, volledig in haar eentje, twee jongens van 18 jaar oud. De zangeres liet in een interview met GQ nog weten dat ze “voor altijd single wil blijven”, maar ze had dus wel een kinderwens. Haar keuze viel op twee jongens die uit het systeem van pleegzorg dreigden te vallen, omdat ze bijna volwassen waren.

Dat was geen makkelijke beslissing, want de jongens hebben er een traumatisch leven op zitten. Een van haar twee zonen is op dit moment ook in therapie om zijn trauma te kunnen verwerken. “Ik hoop dat hij het te boven komt”, zo klinkt het bij Sia. “Want het heeft bij mij tot m’n 41ste geduurd voor ik over mijn vroeg opgebouwde trauma heen kwam.”

Gesponsorde artikelen