Zijn ‘Sky’ en ‘Bloom’ uit Netflixserie ‘Fate: The Winx Saga’ een koppel in real life?

Fans van de nieuwe Netflixserie Fate: The Winx Saga speculeren dat acteurs Danny Griffin (Sky) en Abigail Cowen (Bloom), die elkaars geliefden spelen in de serie, in het echte leven ook een koppel zijn. Want de twee deelden de afgelopen weken enkele innige foto’s en video’s van hen samen op sociale media.

In februari dit jaar kwam Netflix al met het nieuws dat hun live action-remake van de populaire Nickelodeon reeks Winx Club, Fate: The Winx Saga, een tweede seizoen zou krijgen. En deze zomer begonnen ook de opnames voor dat volgend seizoen. Zo zouden er enkele nieuwe gezichten bijkomen: actrice Paulina Chávez (Ashley Garcia: Genius in Love) kruipt in de huid van Flora, Brandon Grace speelt Grey en Éanna Hardwicke neemt de rol van Sebastian op zich. Nu doen er geruchten de ronde dat twee van de hoofdpersonages uit de serie eventueel een relatie zouden hebben.

Vonken

In de laatste afleveringen van het eerste seizoen zagen we hoe dat de personages Sky, gespeeld door de Britse acteur en model Danny Griffin, en de vuurfee Bloom, gespeeld door Abigail Cowen (Chilling Adventures of Sabrina), steeds dichter naar elkaar toe groeiden. Uiteindelijk kregen we ook een langverwachte kus te zien tussen de twee, maar het blijkt nu dat die vonk niet enkel tussen de personages is overgeslagen, maar ook tussen de acteurs. Cowen en Griffin deelden recent namelijk enkele intieme foto’s samen op elkaars Instagram.

Op het profiel van het 24-jarige model kunnen volgers een selfie bewonderen van Danny die blij grijnst naar Abigail. De Amerikaanse actrice, aan de andere kant, postte een spiegelfoto van zichzelf en haar collega, waarbij Griffin zelfs liefdevol Abigails blote buik omarmt.

De fans hopen alvast dat de twee een koppel zijn en shippen het schattige stel in de comments onder de foto’s. Griffin of Cowen zelf hebben nog niets bevestigd.

Meer
Lees meer...