Left Right
scrollTop top

‘La Casa De Papel’-maker werkt na ‘White Lines’ aan nieuwe Netflix-reeks over ontsnapte prostituees


© Hoofdrolspeelster Lali Esposito

Dat La Casa De Papel-scenarist en producer Alex Pina een drukke agenda heeft, is een understatement. Vorig jaar raakte nog bekend dat de Spanjaard de nieuwe Netflix-thriller White Lines draait over dj’s op Ibiza. Nu weten we dat Pina tussen het vierde en vijfde seizoen van La Casa de Papel ook sleutelt aan Sky Rojo.

De opnames voor Sky Rojo zijn deze week van start gegaan. Het nieuwe Netflix-programma White Lines zit ondertussen in de montagefase. Netflix heeft al twee seizoenen van elk acht afleveringen besteld. Dat meldt de Zuid-Amerikaanse krant La Prensa.

Prostituees op de vlucht

epa: scenarist en producer Alex Pina

In Sky Rojo spelen drie prostituees de hoofdrol. Ze ontvluchten een bordeel en laten hun pooier ernstig gewond en met een half verlamd lichaam achter.

De Cubaanse, Argentijnse en Spaanse vrouwen zetten het op een lopen en beseffen maar al te goed dat ze vermoord zullen worden als ze gevonden zouden worden. Ze hebben heel wat ernstige misdaden op hun kerfstok staan en dus hebben ze maar twee opties: vluchten of hun vijanden te lijf gaan.

Wanneer de serie op Netflix komt, is nog niet bekend. De Argentijnse actrice Lali Esposito werd al genoemd als één van de hoofdrolspelers.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update