Slotaflevering ‘Huis Gemaakt’ neemt kijkers mee in eerste dagen na winst Ana & Enis

Het seizoen van Huis Gemaakt zit erop. Sinds dinsdag weten we welk koppel in hun droomhuis mag blijven wonen. Na een spannende finale waren het uiteindelijk Ana & Enis die de sleutel van hun huis cadeau kregen. Hoe de eerste dagen na die overwinning verliepen, krijgen we te zien in een allerlaatste slotaflevering.

De laatste weken kregen kijkers van Huis Gemaakt te zien hoe zes koppels de strijd aangingen. Per locatie namen twee koppels het tegen elkaar op. Na het inrichten van de slaapkamer gingen er maar drie koppels door naar de volgende ronde.

En die drie koppels waren afgelopen dinsdag nog alle drie in de running voor de overwinning. Uiteindelijk trokken Ana en Enis uit Antwerpen aan het langste eind. Zij kunnen samen met hun kinderen in het huis blijven wonen.

Huis Gemaakt

Een groep van 25 makelaars, 50 potentiële kopers én de kijkers thuis moesten afgelopen dinsdag beslissen over de winnaar van Huis Gemaakt. Van de makelaars en kopers kregen Ana & Enis de meeste punten, maar de kijkers leken toch voor Bavo & Kayleigh uit Hasselt te kiezen.

Uiteindelijk gaven de punten van de jury de doorslag en wonnen Ana & Enis hun droomhuis op het Kiel in Antwerpen. “We kunnen nog altijd niet geloven hoe dit avontuur voor ons is afgelopen en lopen over van geluk”, reageerden Ana en Enis na afloop.

Slotaflevering

In de slotaflevering van nu donderdag 4 januari zien de kijkers hoe Ana en Enis worden gevolgd na hun overwinning. Hun eerste emoties, de eerste reacties van familie en vrienden, het ondertekenen van de overeenkomst, de eerste momenten in hun kersverse woonst: het komt allemaal aan bod.

De allerlaatste aflevering van Huis Gemaakt is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...