‘Snowpiercer’ seizoen 3 krijgt finale trailer en is binnenkort te zien op Netflix

Het is nog maar heel even wachten tot de nieuwe afleveringen van Snowpiercer op Netflix verschijnen, maar toch deelde de Amerikaanse zender TNT nog een laatste trailer van het derde seizoen. Daarin is te zien dat de treinpassagiers op weg zijn naar een ‘beter leven’. Snowpiercer seizoen 3 is vanaf dinsdag 25 januari wekelijks bij ons te zien op Netflix.

Een aantal weken geleden postte de zender al een eerste teaser van het nieuwe seizoen, waarin fans konden zien dat de passagiers op zoek gingen naar een nieuwe plek om te overleven: New Eden. Aan de hand van een kaart zullen ze op zoek gaan naar een nieuwe ‘thuis’ om daar een einde te kunnen maken aan hun reis. Ook de nieuwste trailer gaat daar op verder.

Leven buiten de trein

In de nieuwe beelden lijkt de focus vooral op Layton (Daveed Diggs) te liggen. In het vorige seizoen werden hij en nog een aantal andere passagiers van de trein gescheiden, en in het komende seizoen zal hij dus proberen om op zoek te gaan naar een plek om een nieuwe beschaving op te bouwen. In de nieuwe trailer lijkt dat redelijk goed te lukken, aangezien we een aantal beelden van buiten de trein te zien krijgen én een nieuw gezicht. 

In het derde seizoen doet namelijk het personage Asha (Archie Panjabi) haar intrede. Zij is een vrouw die blijkbaar al jaren alleen in de natuur woont, en dus niet is gestorven zoals de rest van de beschaving. Er is dus hoop voor de treinpassagiers, al zal de reis ernaartoe niet zonder slag of stoot zijn. 

Naast Daveed Diggs en Archie Panjabi zal ook de rest van de cast waaronder Sean Bean, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Mickey Sumner, Annalise Basso, Sam Otto, Steven Ogg en Katie McGuinness terugkeren. Ook de komst van een vierde seizoen werd al door TNT bevestigd, meldde Deadline.

Snowpiercer is vanaf dinsdag 25 januari wekelijks te zien op Netflix. Bekijk de nieuwe trailer hier:

https://www.youtube.com/watch?v=eBkA4sNY-uI

Kan je niet wachten? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...