So-yeon van ‘Single’s Inferno’ brengt volgende week solodebuut als zangeres uit

Enkele maanden geleden was het eerste seizoen van de Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno te bekijken op Netflix. In die realityreeks maakten we kennis met een aantal Zuid-Koreaanse singles. Een daarvan was Kang So-yeon. En zij zal volgende week haar solodebuut als K-popster maken.

Kang So-yeon, die rond de jaarwisseling te zien was in Single’s Inferno op Netflix, zal volgende week haar eerste solonummer uitbrengen. In het verleden maakte ze al deel uit van de K-popgroep WE, maar nu gaat ze het dus alleen doen.

So-yeon

So-yeon was een van de deelnemers aan het eerste seizoen van de Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno op Netflix. Ze groeide daar al snel uit tot een van de favoriete deelnemers van de kijkers en ging naar huis met Jin-taek. Na de opnames werden de twee nog samen gespot, maar een echte relatie lijken ze er niet aan overgehouden te hebben. Maar een nieuwe carrière misschien wel.

Hoewel So-yeon in Single’s Inferno vertelde dat ze haar eigen fitnesscentrum uitbaat, heeft ze eigenlijk een verleden in een heel andere branche. So-yeon maakte in het verleden namelijk deel uit van de K-popgroep WE. En nu keert ze dus terug naar K-pop, maar nu zal ze dat doen als solo-artieste. So-yeon wordt daarbij begeleid door het agentschap Brand New Music Entertainment, waaronder ook AB6IX, BDC, Bumkey en Lee Eun-sang zitten. So-yeons solodebuut kreeg de naam Loca Loca en verschijnt op woensdag 22 juni 2022.

Bekijk hier de aankondiging van het solodebuut van Kang So-yeon:

Bekijk hier de videoclip van het nummer Party van WE uit 2012:

Meer
Lees meer...