Spice Girls willen nog één keer op wereldtournee

Fans van de Spice Girls hebben weer iets moois om naar uit te kijken want de dames zouden plannen hebben voor een nieuwe wereldtournee. Die tour zou passeren langs Amerika, Australië en Europa.

Na hun succesvolle tour van vorig jaar, zouden de Spice Girls al een nieuwe tour aan het plannen zijn. Deze keer zou het wel de allerlaatste zijn. De tour zou hun 25ste verjaardag vieren.

Spice Girls

Volgens het Britse The Sun zijn de Spice Girls op dit moment aan het praten over een nieuwe wereldtournee. Dat doen ze noodgedwongen via WhatsApp en Zoom-gesprekken. Allemaal heel geheim dus, maar Mel C (Sporty Spice) zou haar mond voorbijgepraat hebben tegen haar vrienden en zo lekte het nieuws uiteindelijk uit.

Volgens de bron zijn de meisjes, die nu allemaal al de 40 voorbij zijn, er nu al laaiend enthousiast over. “Na alle coronavirusproblemen, moet er echt iets komen om naar uit te kijken en de Spice girls willen 2021 overnemen met een nieuwe tour.”

Posh

Dan rest er ons natuurlijk nog maar één vraag: Zal Posh Spice (Victoria Beckham) deze keer wél van de partij zijn? Bij de optredens van vorig jaar stuurde Posh haar kat omdat ze te druk bezig was met haar eigen projecten en haar gezin. Maar ze benadrukte toen wel dat ze, als er dit jaar nog een tour zou komen, ze wel zou meedoen.

Maar het was duidelijk 2020 of nooit voor Victoria Beckham, want volgens bronnen van The Sun kan ze er ook bij de nieuwe tour die gepland staat voor 2021 niet van de partij zijn. Het zullen dus opnieuw enkel Geri Horner, Mel B, Mel C en Emma Bunton zijn.

Voor de tour van het afgelopen jaar werden in totaal meer dan 700.000 tickets verkocht, waardoor de supergroep meer dan 200 miljoen pond (meer dan 221 miljoen euro) wist binnen te rijven.

Meer
Lees meer...