Spice Girls (mét Victoria Beckham) houden minireünie voor 50ste verjaardag Geri Halliwell

Fans hopen nu al jaren op een echte comeback van de Spice Girls, maar die is er voorlopig nog steeds niet gekomen. Meestal is het daarbij Victoria Beckham (Posh Spice) die een reünie niet ziet zitten door haar drukke schema. Maar een nieuwe video maakt duidelijk dat de vriendschap tussen de leden nog steeds hecht is.

Vier van de vijf Spice Girls hebben voor de 50ste verjaardag van Geri Harriwell (Ginger Spice) een kleine reünie gehouden. De voormalige groepsgenoten van Geri waren aanwezig op haar verjaardagsfeest waarop een van hun hits gespeeld werd.

Spice Girls

In de video zijn Geri Halliwell (Ginger Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) en Victoria Beckham (Posh Spice) te zien. Melanie Brown (Scary Spice) was niet aanwezig in het filmpje. De vier Spice Girls zingen en dansen allemaal samen op hun legendarische nummer Say You’ll Be There.

De beelden werden gedeeld door David Beckham, de echtgenoot van Victoria Beckham. Hij schreef in de caption: “Speciale viering voor Ginger dit weekend ene het was nog specialer om dit moment van de meisjes vast te leggen. Een vriendschap voor het leven.” In diezelfde caption laat David ook weten dat Melanie Brown gemist werd.” In de comments zijn fans alvast door het dolle heen om vier van de vijf Spice Girls opnieuw samen te zien. “Iconisch!” en “De wereld is aan het herstellen” zijn de meest terugkerende thema’s. En uiteraard zijn er ook heel wat fans die nu nog meer dromen van een echte reünie van de Spice Girls.

De afgelopen jaren verscheen er voor de 25ste verjaardag van het debuut en verschillende nummers van de Spice Girls al heel wat extra content. Daarbij ging het echter steeds om oude beelden en opnames die tot op heden nog niet gedeeld werden. Een echte reünie kwam er voorlopig dus nog niet.

Bekijk hier de beelden van de Spice Girls op Instagram:

Meer
Lees meer...