Mel C: “Spice Girls blijven proberen om Victoria Beckham te overtuigen terug te keren”

Melanie Chisholm, beter bekend als Mel C of Sporty Spice, droomt nog steeds van een complete reünie met alle vijf de Spice Girls. Dat zei ze in een interview naar aanleiding van het uitbrengen van haar memoires The Sporty One: My Life as a Spice Girl. Voorlopig weigerde Victoria Beckham echter altijd om terug op te treden met de groep, maar de vier andere leden zouden de hoop nog niet hebben opgegeven.

Eén jaar geleden brachten de Spice Girls – 25 jaar na hun monsterhit Wannabe – een nieuwe EP uit. Die kreeg de toepasselijke naam ‘Wannabe 25‘ en bestaat uit vier nummers. Het eerste is Wannabe zoals we het nummer in 1996 leerden kennen. Het tweede nummer op de EP is een Colombiaanse remix van het nummer gemaakt door Junior Vasquez. Daarnaast staat er ook nog een demoversie van Wannabe op. Maar de EP bevatte met Feed Your Love ook een ‘nieuw’ nummer. Dat lied werd in 1996 als “te gewaagd” beschouwd om op het album ‘Spice’ te verschijnen, maar zag vorig jaar dus toch het daglicht.

De laatste tournee van de groep dateert al van 2019. Toen keerden vier leden van de Spice Girls tijdelijk terug voor een reünietour. Enkel Victoria Beckham ontbrak toen. De groep liet echter al meermaals weten graag nog één grote reünietour te willen doen met alle vijf de leden. En die hoop hebben ze blijkbaar nog niet opgegeven.

“Droom om Victoria Beckham weer bij Spice Girls te krijgen”

“We zien elkaar niet zoveel als we zouden willen. Maar we houden contact en we praten altijd over de mogelijkheid om iedereen weer bij elkaar op het podium te krijgen. In mijn hart wil ik terug op het podium”, legt Mel C uit aan Extra. “Mel B en ik zijn de grootste voorvechters daarvan en we blijven proberen.”

De grootste tegenstander van zo’n complete reünie blijkt nog steeds Victoria Beckham te zijn. “We blijven proberen, maar het is meer zoals … ‘Geen druk, maar de wereld zou het heel leuk vinden'”, vertelt Mel C. “We blijven hopen, maar ik kan er geen datum op plakken. We willen vooral dat Victoria gelukkig is, en ze is altijd druk bezig. Maar het is onze droom om haar terug bij de groep te krijgen, dus we blijven proberen.”

Meer
Lees meer...