‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ wordt in verschillende versies getoond in de cinema

Spider-Man: Across the Spider-Verse is al sinds begin deze maand te zien in de cinema, maar toch hebben mensen nu ineens iets opvallend ontdekt. Er bestaan namelijk verschillende versies van de populaire animatiefilm die allemaal gelijktijdig vertoond worden op verschillende locaties.

Spider-Man: Across the Spider-Verse heeft wereldwijd ondertussen al meer dan een half miljard dollar opgebracht aan de box office. Daarmee is het een van de meest succesvolle films van het jaar. We kunnen dus zonder overdrijven zeggen dat al zeer veel mensen naar deze animatiefilm gaan kijken zijn.

Twee versies

Nu blijkt echter dat niet al die mensen dezelfde film te zien gekregen hebben. Mensen die meermaals naar de film gingen kijken, merkten namelijk op dat er kleine verschillen te zien waren. Die bevindingen deelden ze op TikTok en Twitter. Daarop kwam al snel een reactie van Andrew Leviton. Die werkte mee aan de montage van Spider-Man: Across the Spider-Verse en weet dus waarover hij spreekt. “Ik vroeg mij al af wanneer mensen het zouden beginnen opmerken …”, klonk het laconiek.

Sindsdien proberen fans de verschillen te zoeken en delen ze die onderling. Voorlopig lijkt het erop dat er twee verschillende versies zijn van Spider-Man: Across the Spider-Verse. De verschillen lijken eerder details te zijn. Het gaat dan onder andere om kleine aanpassingen aan de dialogen.

Ook in België?

Voorlopig is het ook niet duidelijk of beide versies overal vertoond worden. De meeste meldingen op sociale media lijken te komen van fans uit de Verenigde Staten. Zij merken wel op dat ze de film in verschillende cinemazalen gaan bekijken zijn. Mogelijk heeft iedere cinema dus één specifieke versie gekregen.

https://twitter.com/AlliterAndy/status/1672063881446035456
Meer
Lees meer...