‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ komt met officiële trailer

De fans van Spider-Man wachten al lang, maar het is bijna zover. De sequel op Spider-Man: Into The Spider-Verse is te zien in de zalen vanaf 2 juni. Na een eerste trailer, lost Sony Pictures nu de officiële internationale trailer van Spider-Man: Across The Spider-Verse.

Het vervolg op de animatiefilm van Spider-Man werd al twee keer uitgesteld, maar nu is het echt bijna zover. In juni is de film te zien in de zalen en daarom werd de officiële trailer eindelijk gelost. Daarin zien we dat Andrew Garfield, Tom Holland én Toby Maguire terugkeren.

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)

In de film Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) krijgen we, net zoals in de vorige film, het verhaal van Miles Morales (Shameik Moore) te zien. Dat verhaal neemt ons mee doorheen een multiverse, waardoor we ook verschillende Spider-Man-varianten leren kennen. In de eerste film waren dat onder andere Spider-Man 2099 (Oscar Isaac) en Gwen Stacy (Hailee Steinfeld). Zij zullen in Spider-Man: Across The Spider-Verse terugkeren.

Miles probeert nog steeds zijn dubbelleven te balanceren zonder het te vertellen aan zijn ouders. Deze keer nodigt zijn vriendin Gwen hem uit om op avontuur te gaan in de andere dimensie. In de eerste trailer was al duidelijk dat de verschillende Spider-mensen niet altijd even goed overeen zouden komen. En ondanks dat ze eigenlijk één team zouden moeten zijn, wordt nu duidelijk waarom. Miles moet kiezen tussen een geliefde of het volledige universum redden en dat zorgt voor spanningen en meningsverschillen.

Succesfilm?

Dat de film voorbestemd is om net zoals de vorige een groot succes te worden, staat vast. De eerste film Spider-Man: Into The Spider-Verse won in 2018 zelfs een Oscar voor Beste Animatiefilm. Of Sony Pictures dat opnieuw kan klaarspelen, dat valt af te wachten. Maar er wordt alleszins reikhalzend uitgekeken naar de twee delen van Across The Spider-Verse.

Bekijk hier de nieuwe trailer:

Meer
Lees meer...