‘Spider-Man: No Way Home’ is niet het einde: Marvel en Sony willen nieuwe trilogie

Terwijl de derde film van de eerste trilogie van Tom Holland’s Spider-Man nog in de zalen moet komen, is er al sprake van een nieuwe filmreeks. Sony en Marvel zijn namelijk al aan het bekijken of ze er nog een nieuwe trilogie aan kunnen breien. Beide partijen zien het alvast zitten, en ook acteur Tom Holland doet er geheimzinnig over. Nochtans liet die laatst nog in een interview weten even te willen pauzeren.

In 2017 kwam met Spider-Man: Homecoming de eerste film uit met Tom Holland in de rol van Peter Parker en Spider-Man. Twee jaar later volgde Spider-Man: Far From Home en nog twee jaar later, dit jaar dus, zal Spider-Man: No Way Home de cirkel rond maken. Terwijl acteur Tom Holland tijdens een van zijn laatste interviews met magazine GQ nog liet weten dat hij misschien wel wou stoppen, zorgt producer Amy Pascal toch voor nieuwe hoop.

Nieuwe trilogie

Pascal liet in een interview met Amerikaanse filmsite Fandango vallen dat zowel Sony als Marvel nog nieuwe plannen hebben met Spider-Man én met Tom Holland. “No Way Home is niet de laatste film die we met Marvel zullen maken. We zijn klaar om een volgende Spider-Man-film te maken, met Tom Holland en met Marvel. We zien de vorige drie films als geheel, en nu gaan we naar de volgende drie.” Tijdens een interview met de Franse zender TMC kreeg acteur Tom Holland alvast de vraag of hij voor een nieuwe trilogie had getekend. Die vraag ging de Brit wijselijk (en niet subtiel) uit de weg door te zeggen: “Volgende vraag alsjeblieft.” Ook actrice Zendaya, die MJ speelt in de films, lachte de vraag weg.

Of er écht een nieuwe trilogie zit aan te komen, is dus nog afwachten. Maar het ziet er goed uit. Vooraleer die nieuwe films komen, is er natuurlijk eerst de release van die langverwachte andere Spider-Manfilm. Namelijk No Way Home. Die film zal verschillende universums samenbrengen, waardoor ook de vijanden van andere Spider-Mans te zien zullen zijn. Of ook de vorige Peter Parkers zullen opduiken, is nog een raadsel. De film komt op 15 december 2021 uit in de Belgische zalen.

https://twitter.com/spideyupdated/status/1465414783260405766
Meer
Lees meer...