‘Spotify Wrapped 2023’ is vanaf nu beschikbaar

Je hebt de screenshots misschien al zien passeren, maar het is zover: Spotify Wrapped 2023 is gearriveerd. Met Spotify Wrapped geeft Spotify je een overzicht van je meest gestreamde nummers, artiesten en albums van het afgelopen jaar. Dit is hoe je jouw Spotify Wrapped kan zien.

Iets vroeger dan gewoonlijk kan je je Spotify Wrapped van dit jaar al vinden. Normaal arriveert het overzicht begin december, maar dit jaar komt het dus wat eerder.

Spotify Wrapped

Ook dit jaar krijg je weer een overzicht van je jaar te zien. Spotify Wrapped 2023 begint met een overzicht van de genres waar je het meest naar luisterde. Het volgende verhaal is volledig nieuw. Daarbij krijg je te zien waar op de wereld mensen met dezelfde muzieksmaak als jij wonen. Maar daarna wordt het pas echt interessant, met je meest beluisterde nummer. Eerst kom je te weten hoeveel verschillende nummers je beluisterd hebt, gevolgd door je ultieme favoriet. Van dat nummer kom je ook te weten hoeveel keer je het precies beluisterd hebt en wanneer je het voor de eerste keer beluisterde. Vervolgens volgt ook de rest van je top 5 meest beluisterde nummers van 2023. Daarna krijg je de link naar de lijst die Spotify samenstelde met je 100 meest beluisterde nummers.

Het volgende scherm vertelt je hoeveel minuten je in totaal luisterde naar Spotify, waarbij dit ook wordt omgerekend in dagen, gevolgd door de dag waarop je het meest naar de streamingdienst luisterde. Daarna is tijd voor het luik met je favoriete artiesten. Nadat Spotify je vertelt hoeveel verschillende artiesten je dit jaar beluisterde, kom je te weten wie je meest beluisterde artiest is. Daarbij vertelt Spotify je naar goede gewoonte ook hoeveel minuten je naar die artiest luisterde en in welk percentage dat je brengt. Nieuw dit jaar is dat Spotify je ook vertelt in welke maand je de artiesten uit je top 5 het meest beluisterd hebt én je een videoboodschap te zien krijgt van één van je favoriete artiesten.

Ook podcasts komen dit jaar aan bod, waarbij je jouw toppodcasts en het aantal luisterminuten te weten komt. Net zoals vorig jaar kom je op het einde te weten wat voor luisteraar je bent en krijg je je deelbare overzicht te zien.

Spotify maanden
Spotify

Wie z’n Spotify Wrapped 2023 niet automatisch ziet verschijnen op Spotify, kan het ook vinden via deze link.

Meer
Lees meer...