‘Squid Game’: Komt Netflix binnenkort met meer nieuws over tweede seizoen? Mysterieuze post lijkt te vermoeden van wel

We lijken binnenkort eindelijk meer officieel nieuws te zullen krijgen van het tweede seizoen van Squid Game. Netflix deelde op het sociale netwerk X namelijk zojuist een post die zeer duidelijk naar de populaire Zuid-Koreaanse serie verwijst.

Het eerste seizoen van Squid Game ligt ondertussen al bijna drie jaar achter ons. Toch is de reeks nog steeds de meeste succesvolle serie ooit op Netflix. Het mag dan ook niet verbazen dat miljoenen fans wereldwijd uitkijken naar het vervolg op Squid Game.

Hoewel we begin februari al beelden te zien kregen van dat tweede seizoen is er nog steeds geen officiële releasedatum. Netflix liet wel al weten dat de serie “later dit jaar” zal verschijnen. Hoofdrolspeler Lee Jung-jae (Seong Gi-hun – #456) sprak recent van “december 2024“. Vorige maand lekte dan uit via Zuid-Koreaanse media dat de opnames van het tweede én derde seizoen afgelopen zouden zijn.

Drie symbolen

Op officieel nieuws van Netflix is het echter nog steeds wachten. Maar zojuist deelde de streamingdienst wel een post die lijkt te doen vermoedelijk dat we binnenkort officieel nieuws zullen krijgen over het nieuwe seizoen van Squid Game. Op X deelde het namelijk een roze cirkel, driehoek en vierkant. Wie het eerste seizoen van de populaire Zuid-Koreaanse reeks zag, weet dat deze drie symbolen overduidelijk naar Squid Game verwijzen.

Wat de post van Netflix exact wil zeggen, is voorlopig wel nog niet duidelijk. Mogelijk krijgen we later deze week de releasedatum te horen, of volgen er enkele setfoto’s en/of een korte teaser. Voorlopig is het dus gewoon afwachten.

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...