‘Squid Game’: Lee Jung-jae verklapt releasedatum tweede seizoen

Het tweede seizoen van Squid Game zou in december 2024 op Netflix verschijnen. Dat heeft hoofdrolspeler Lee Jung-jae gezegd. Op een officiële bevestiging van Netflix is het wel nog wachten.

Het eerste seizoen van Squid Game ligt ondertussen al bijna drie jaar achter ons. Toch is de reeks nog steeds de meeste succesvolle serie ooit op Netflix. Het mag dan ook niet verbazen dat miljoenen fans wereldwijd uitkijken naar het vervolg op Squid Game.

Hoewel we begin februari al beelden te zien kregen van dat tweede seizoen is er nog steeds geen officiële releasedatum. Netflix liet wel al weten dat de serie waarschijnlijk “later dit jaar” zal verschijnen, maar concreet is dat nog niet.

December

Lee Jung-jae zou nu dan toch eindelijk de releasedatum verklapt hebben van het tweede seizoen van Squid Game. De Zuid-Koreaanse acteur speelt in die reeks hoofdrolspeler Seong Gi-hun, ofwel #456. Momenteel is hij echter bezig met een promotour van The Acolyte, een nieuwe Star Wars-serie van Disney+. Het is tijdens die perstour dat Business Insider Lee vroeg naar een tipje van de sluier over het tweede seizoen van Squid Game. “Het verschijnt in december”, zei de acteur daar via een tolk.

In dat tweede seizoen zal Seong Gi-hun, al dan niet met zijn rode kapsel, proberen wraak nemen op iedereen die betrokken is bij het moordlustige spel dat hij in het vorige seizoen won.

Nieuwe castleden

Hoewel we dus nog wachten op een officiële releasedatum van het tweede seizoen van Squid Game van Netflix, is er wel al nieuws over de cast. De streamingdienst maakte daarvan al meerdere nieuwe namen bekend. Het gaat om heel wat bekende gezichten. Onder andere Choi Seung-hyun, die beter bekend is onder de artiestennaam T.O.P en voormalig lid van de legendarische K-popgroep BIGBANG, zal zijn opwachting maken.

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix. Hier kan je de volledige lijst vinden.

Meer
Lees meer...