‘Squid Game’: Meer details uitgelekt over tweede én derde seizoen

De opnames van het tweede én derde seizoen van Squid Game zitten erop. Dat blijkt toch uit berichten in Zuid-Koreaanse media. Netflix zelf wil dat nieuws voorlopig niet bevestigen en heeft officieel zelfs nog niet eens gesproken over een derde seizoen van de succesreeks.

Het eerste seizoen van Squid Game ligt ondertussen al bijna drie jaar achter ons. Toch is de reeks nog steeds de meeste succesvolle serie ooit op Netflix. Het mag dan ook niet verbazen dat miljoenen fans wereldwijd uitkijken naar het vervolg op Squid Game.

Hoewel we begin februari al beelden te zien kregen van dat tweede seizoen is er nog steeds geen officiële releasedatum. Netflix liet wel al weten dat de serie “later dit jaar” zal verschijnen. Hoofdrolspeler Lee Jung-jae (Seong Gi-hun – #456) sprak recent van “december 2024“.

Tweede en derde seizoen?

Het Zuid-Koreaanse medium OSEN meent nu meer nieuws te hebben over de aankomende seizoenen van Squid Game. In de Zuid-Koreaanse stad Gapyeong zouden na elf maanden de opnames namelijk afgerond zijn. Dat die opnames zo lang duurden, zou te maken hebben met het feit dat er meteen voor zowel het tweede als derde seizoen is opgenomen. Die geruchten over minstens twee extra seizoenen bestaan al langer, maar zijn tot nu toe nog nooit bevestigd door Netflix.

Die twee extra seizoenen zouden beiden wel telkens maar zo’n zes afleveringen hebben, in tegenstelling tot de negen afleveringen van het eerste seizoen. Doordat beide seizoenen al zijn opgenomen, zou er wel maar een korte pauze tussen beide delen zitten.

Squid Game is te vinden op onze lijst met de 50 beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...