Steve-O laat zich verlammen voor ‘Jackass 4’

Tien jaar na de laatste Jackass komt er nu een nieuwe op het grote en kleinere scherm. Steve-O, één van de grondleggers van de pijnlijke franchise, bereidt zich voor door zijn benen te verlammen.

De mannen van Jackass staan bekend voor hun gebrek aan zelfrespect en het volledig vernietigen van hun lichaam. Steve-O heeft nu een video uitgebracht waar hij zijn voorbereidingen toont op Jackass 4. Hij zal een dokter (in clownspak) een epidurale laten steken waardoor zijn onderste ledematen even volledig verlamd zijn.

Meteen een hitshow

De laatste editie van de populaire serie en films over pijnlijke en vuile stunts zit er al een tijdje aan te komen. De laatste Jackass dateert al van meer dan 10 jaar geleden. Toen het programma voor het eerst op MTV verscheen, was het meteen een hit. De show slaagde erin om mensen te doen walgen, te shockeren en vooral ook te doen lachen. De volgende aflevering wou het beter doen dan de vorige en ze begonnen meer en meer te doen om het publiek aan het scherm te kluisteren.

Drugs en depressie

Niet alle leden van Jackass zijn er even goed uitgekomen. Na de dood van Ryan Dunn in 2011 na een autoaccident ging het vooral met Bam Margera bergaf. Hij had het moeilijk met druggebruik en depressie. Het is nog steeds een groot probleem, want hij werd geschrapt uit Jackass 4 omdat hij steeds onder invloed bleek.

In het verleden had Steve-O ook problemen met drank en drugs, maar hij is nu al 13 jaar volledig sober. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen domme dingen meer zal doen op het scherm. Johnny Knoxville vertelde eerder dat het ouder worden van de personages de stunts net nog grappiger maken. Dat wordt dus uitkijken naar Jackass 4, op 3 september in de zalen.

Meer
Lees meer...