‘Stranger Things’ seizoen vier verschijnt dit jaar nog op Netflix

Het vierde seizoen van Stranger Things verschijnt dan toch in 2020 op Netflix. De jongste tijd was er heel wat onduidelijkheid over het releasejaar van seizoen vier, hoofdzakelijk omdat er tussen seizoen twee en drie veel tijd zat. Er werd lang gevreesd dat het vierde seizoen van Stranger Things pas in 2021 het daglicht zou zien, maar niets blijkt minder waar.

Voor het vierde seizoen wordt afscheid genomen van Hawkins. Al bij de eerste teaser van seizoen vier werd dat duidelijk met de tekst ‘we’re not in Hawkins anymore’. De makers van de reeks hebben een tweet de wereld ingestuurd met nieuwe informatie.

Feestdag?

Dat Stranger Things seizoen vier dit jaar het levenslicht ziet, is nu wel duidelijk. De vraag is natuurlijk wanneer de releasedatum valt. De kans lijkt groot dat de makers opnieuw voor een feestdag kiezen. Zo werd eerder al gekozen voor Halloween en 4 juli, de Amerikaanse feestdag. Voor het vierde seizoen zouden volgens insiders onder meer Thanksgiving, Kerstmis of oudejaarsavond in aanmerking komen. 

De opnames gaan in januari van start en duren tot augustus.

Meer
Lees meer...