Streamz kondigt samenwerking met Paramount+ aan, catalogus breidt in december uit

Streamz heeft een nieuwe overeenkomst gesloten. Vanaf december zal er op de streamingdienst ook plek zijn voor heel wat shows en films uit de catalogus van Paramount+. Daarbij zullen series als Poker Face en Rabbit Hole ook bij ons te zien zijn. De aankondiging komt er een maand nadat bekend raakte dat HBO in 2024 naar België zal komen. Daardoor zouden alle HBO-titels van Streamz verdwijnen.

Er staat heel wat te veranderen bij streamingdienst Streamz. De Vlaamse streamingdienst toont op dit moment vooral content uit eigen land en uit de catalogus van HBO. Aangezien HBO in de zomer van 2024 met HBO Max zelf naar België komt, lijkt die samenwerking te gaan stoppen. Daar heeft Streamz nu een oplossing op gevonden, want vandaag kondigt de streamingdienst aan dat het zal samenwerken met Paramount+.

Paramount+

Streamz biedt sinds zijn lancering in 2020 een combinatie van exclusieve lokale reeksen en hoogwaardige internationale fictie. Vanaf eind dit jaar kunnen kijkers zich verheugen op een sterke uitbreiding van het internationale aanbod met content van Paramount+. Het aanbod van Paramount+ bestaat voornamelijk uit spraakmakende series en films van Paramount Pictures.

Daarbij kunnen abonnees bij hun standaardabonnement succesvolle series als Poker Face, 1883, 1923 en Rabbit Hole verwachten. Daarnaast zullen ook klassiekers als CSI, NCIS, Twin Peaks en The Affair te zien zijn. Ook realityreeksen maken hun intrede. Denk daarbij maar aan onder andere Holland’s Next Top Model en Geordie Shore. Ook voor de kleinsten is er een aanbod, waarbij PAW Patrol zonder twijfel de bekendste is.

Bingeplezier

Streamz is alvast blij met de nieuwe samenwerking. “Paramount+ staat internationaal bekend voor zijn hoogwaardig aanbod aan recente awardwinnende topreeksen, iconische klassiekers en grote blockbusters. Onze Streamz-kijkers zullen vanaf december als enige in Vlaanderen toegang krijgen tot deze bijzonder uitgebreide catalogus”, klinkt het bij Bart De Groote, CEO van Streamz.

Vanaf december zullen al heel wat series en films uit de catalogus van Paramount+ te zien zijn op Streamz. In 2024 komen daar nog heel wat titels bij.

Meer
Lees meer...