‘Succession’ seizoen 4 is later deze maand te zien op Streamz: Bekijk hier de trailer

Het vierde seizoen van de populaire HBO-reeks Succession is vanaf 27 maart te bekijken via Streamz. Dat aankomende seizoen, dat meteen ook het laatste wordt, kreeg zojuist een eerste trailer.

Het eerste seizoen van Succession verscheen in 2018 en sindsdien groeide de reeks uit tot een van de meest bekroonde series van de laatste jaren. Zo won Succession al acht Primetime Emmy Awards en kreeg het nog veel meer nominaties.

Familie Roy

Succession gaat over de steenrijke patriarch Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier volwassen kinderen, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck). Die azen allemaal op de kans om hem op te volgen en dat zorgt uiteraard voor heel wat druk op de familiebanden.

Het derde seizoen van Succession dateert al van het einde van 2021 en sindsdien wordt er vol spanning uitgekeken naar het vervolg. Recent maakte HBO bekend dat dat vierde seizoen meteen ook het laatste zal zijn en dus zijn de verwachtingen nog groter.

Vierde en laatste seizoen

In seizoen 4 komt de verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan techvisionair Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze ingrijpende verkoop leidt tot existentiële angst en familiaire verdeeldheid onder de Roys. Ondertussen wachten ze af hoe hun leven eruit zal zien als de deal eenmaal rond is. Er ontstaat daardoor een machtsstrijd terwijl de familie denkt aan een toekomst waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt.

Naast de vertrouwde gezichten voegen zich ook enkele nieuwe namen bij de cast. Het gaat om Annabeth Gish (Gone Mom), Adam Godley (The Great), Eili Harboe (Thelma) en Jóhannes Haukur Jóhannesson (Vikings: Valhalla). Het vierde seizoen van Succession gaat zondag 26 maart van start in de Verenigde Staten op HBO en is een dag later al bij ons te zien via Streamz.

Bekijk hier de trailer van seizoen 4 van Succession:

Succession seizoen 4 is vanaf maandag 27 maart wekelijks te zien via Streamz.

Meer
Lees meer...