Netflix deelt bloopers van ‘Vikings: Valhalla’

De spin-off van de populaire reeks Vikings bleek een enorm succes. Zo werd Vikings: Valhalla amper twee weken na zijn release al vernieuwd voor een tweede én derde seizoen. Hiervoor kregen we ook de kans om hoofdrolspeler Leo Suter aka prins Harald Sigurdsson te interviewen. Nu deelde Netflix enkele bloopers van seizoen 1.

Eerder dit jaar deelde Netflix mee dat de reeks Vikings: Valhalla zeker ook een tweede én derde seizoen zou krijgen. In afwachting van het volgende seizoen heeft de streamingdienst alvast een video met bloopers gedeeld van seizoen 1. Die werd vrijgegeven als onderdeel van Geeked Week. Het toont hoeveel plezier de cast van Vikings: Valhalla beleefde tijdens de opnames.

Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla speelt zich zo’n 100 jaar na de originele reeks af. Het vertelt over de heroïsche avonturen van de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

“Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen onze drie helden aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk”, luidt de officiële synopsis van de reeks.

De spin-offreeks sloeg in als een bom en belandde in de top tien lijst van Netflix in maar liefst 91 landen. Het is dus geen wonder dat de serie meteen werd verlengd voor een seizoen 2 én 3.

Bloopers

In de video horen we de drie hoofdrolspelers grappen over wat we mogelijk kunnen verwachten van het volgende seizoen. Zo zou seizoen 2 dus geen romantiek en geen gevechtsscènes meer hebben. In de plaats zou het zich richten op de vriendschap die zal ontstaan tussen de heidenen en de christenen. Wat een absurd voorstel is natuurlijk, want wij willen meer epische Vikingoorlogen en – actie zien!

Daarna komen de bloopers, waarin we kunnen zien dat er altijd wel iemand is die zijn lach niet kan inhouden. Daarbij wordt er nogal vaak tekst vergeten. Vooral Sam Corlett (Leif Eriksson) lijkt een scène vaak opnieuw te willen doen. Meest hilarische moment volgens ons? Leo Suter die niet op zijn paard geraakt.

Bekijk de video hier:

Alles al gezien? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...