‘Suicide Squad ISEKAI’ krijgt trailer en releasemaand

Warner Bros. Japan Anime heeft een trailer van de nieuwe anime adaptatie van Suicide Squad uitgebracht. Hierbij lieten ze ook weten in welke maand we de serie kunnen verwachten. In de trailer krijgen we ook meer te weten over het plot, iets wat daarvoor nog niet echt bekend was.

De Amerikaanse groep Suicide Squad, van de stripverhalen, wordt nu omgezet in een anime. Westerse personages komen wel vaker terug in anime, zo komt er ook een anime van John Wick uit. Ondanks dat we nog niet veel weten over Suicide Squad ISEKAI, is er een grote kans dat het één van de grootste anime van dit jaar wordt. Ondertussen weten we door de trailer dat de anime in juli van 2024 uitkomt.

Verhaal

De groep schurken wordt door Amanda Walker gedwongen om op een dodelijke missie te gaan in een andere wereld. Daar worden ze betrokken in een oorlog tussen twee groepen, waar zij voor vrede moeten zorgen. Dit is ironisch, aangezien ze verre van vredelievend zijn en overal waar ze komen dood en verderf zaaien. Ze vertrekken in de nieuwe wereld dan ook op rooftocht, maar worden door soldaten opgepakt en belanden zo in de gevangenis. Na 72 uur ontploft de bom die rond hun nek hangt.

De bende hun stemmen worden ingesproken door Anna Nagase (Harley Quinn), Yuuichirou Umehara (Joker), Reigo Yamaguchi (Deadshot), Takehito Koyasu (Peacemaker), Jun Fukuyama (Clayface/Cecil) en Subaru Kumra (King Shark). Aanvullende personages uit Gotham en de Isekai wereld worden gespeeld door Taku Yashiro (Rick Flag), Chika Anzai (Katana), Kujira (Amanda Waller), Reina Ueda (Fione) en Mamiko Noto (Aldora).

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...