Super Bowl LVI: Zo veel betaal je voor het goedkoopste ticket

Misschien droom je er wel van om ooit de legendarische Super Bowl live mee te maken. Maar dan begin je best al snel te sparen. Ticket voor de footballmatch kosten namelijk al snel enkele duizenden dollar. Maar hoeveel kost het goedkoopste ticket? Wij zochten het uit.

Vannacht is het tijd voor de 56ste editie van de Super Bowl, finale van de American football-competitie NFL. Dit jaar gaat het tussen de Los Angeles Rams en de Cincinnati Bengals. Het wordt een thuismatch voor de Rams, want de Super Bowl gaat dit jaar door in het SoFi Stadium in Los Angeles. De Halftime Show wordt dit jaar verzorgd door Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem en Kendrick Lamar.

Goedkoopste ticket

Tickets voor de Super Bowl kostten altijd enkele duizenden dollar. En da’s ook dit jaar niet anders. De gemiddelde prijs voor een ticket voor de Super Bowl LVI bedroeg 7.542 dollar (6.645 euro). Eind januari betaalde je voor het goedkoopste ticket (eentje in de bovenste tribune 5.800 dollar (4.412 euro). De prijzen lagen dit jaar, net zoals vorig jaar, extra hoog omdat er verminderde capaciteit is in het stadium als gevolg van de coronapandemie.

Nu, enkele uren voor de aftrap wordt gegeven, zijn de prijzen gedaald tot hun laagste punt. Dus zijn we eens gaan kijken naar de goedkoopste tickets bij de drie grootste ticketverkopers: StubHub, SeatGeek en Ticketmaster. Voor het “goedkoopste ticket” op StubHub betaal je nu 3.005 dollar (2.648 euro). Op SeatGeek kost het goedkoopste ticket nu 3.075 dollar (2.709 euro) en op Ticketmaster betaal je minstens 3.496 dollar (3.080 euro).

Daarnaast moet wie met de auto naar het stadium komt, nog een extra diep in de buidel tasten voor een parkeerplaats. De parkeerplaatsen het dichts bij het stadium kosten zo maar lieft 5.700 dollar (5.022 euro).

Meer
Lees meer...