Netflixreeks ‘Super Rich in Korea’ krijgt releasedatum

De nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks Super Rich in Korea van Netflix heeft een releasedatum gekregen. In de reeks zullen we een aantal superrijke mensen volgen die in Zuid-Korea wonen. Het gaat daarbij om verschillende mensen die op uiteenlopende manieren hun rijkdom verwierven.

Zuid-Koreaanse reeksen zitten al langer in de lift, maar de laatste tijd zet Netflix duidelijk meer in op reality-tv van Zuid-Koreaanse bodem. Het gaat daarbij niet enkel om datingshows zoals Single’s InfernoChange Days of Nineteen To Twenty, maar ook om reeksen als The Devil’s PlanPhysical: 100 of Zombieverse. De volgende Zuid-Koreaanse realityreeks zal ons een inkijk geven in het leven van de superrijken in Zuid-Korea.

Super Rich in Korea

Netflix heeft de releasedatum voor de nieuwe reeks Super Rich in Korea gelost. Je kan het programma eigenlijk zien als de Zuid-Koreaanse versie van Bling Empire. In de reeks zullen we namelijk het leven van de superrijken volgen in Zuid-Korea. Het gaat daarbij om Singaporese businessman David Yong, de “Zuid-Koreaanse Paris Hilton” Yoo Hee-ra, de Pakistaanse royalty Anna, Italiaanse modeontwerper Teodoro Mariana en de Arabische socialemediasenasatie Noor Naem. Hoewel ze dus niet allemaal van Zuid-Koreaanse origine zijn, kozen ze er wel voor om zich in het land te settelen.

De reeks wordt aan elkaar gepraat door drie hosts. Het gaat daarbij om BamBam van de K-popgroep GOT7. Hij is geboren in Thailand, maar verhuisde naar Zuid-Korea om daar zijn droom waar te maken om K-popster te worden. Ook de tweede host is een K-popster. Het gaat om Mimi van de K-popgroep Oh My Girl. Zij krijgen het gezelschap van comedian Cho Sae-ho die al in heel wat reeksen te zien was als host of panellid. 

Super Rich in Korea zal vanaf dinsdag 7 mei te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van Super Rich in Korea:

Super Rich in Korea verschijnt op dinsdag 7 mei op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...