‘Sweet Tooth’: Opnames seizoen 2 afgerond

Goed nieuws voor fans van Sweet Tooth, want Netflix heeft met een video laten weten dat de opnames van het tweede seizoen afgerond zijn. De reeks gaat over een toekomst waarin er heel wat hybrides leven. We volgen Gus, een tienjarige jongen die half mens, half hert is.

Het tweede seizoen van Sweet Tooth komt dichterbij. Netflix heeft namelijk laten weten dat de opnames voor dat tweede seizoen erop zitten.

Sweet Tooth

Sweet Tooth speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn.

Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader in een afgelegen huis. Maar wanneer Gus negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken. Hij wordt daarbij op de hielen gezeten door jagers maar hij wordt net op tijd gered door Tommy Jepperd. Uiteindelijk gaan de twee samen op zoek naar Gus’ moeder in Colorado. Ondertussen wordt er ook gezocht naar een remedie tegen het virus dat het grootste deel van de wereld uitroeide.

Seizoen 2

In juli 2021 kondigde Netflix aan dat er een tweede seizoen van Sweet Tooth zou komen. En nu volgt het nieuws dat de opnames voor dat seizoen afgerond zijn. Netflix maakte dat nieuws bekend met een video van de verschillende acteurs uit de reeks op hun laatste dag op de set.

In de video krijgen we Christian Convery (Gus) te zien, maar ook publiekslieveling Bobby keert terug in het tweede seizoen. Daarnaast zien we ook Naledi Murray (Wendy), Nonso Anozie (Tommy), Aliza Vellani (Rani) en Adeel Akhtar (Aditya), Dania Ramirez (Aimee) en Neil Sandilands (General Abbot). Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor het tweede seizoen van Sweet Tooth.

Bekijk hier de video van de laatste dag op de set van Sweet Tooth seizoen 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...